Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
17°C

Johannis: lucrurile merg bine fara politica

17 Decembrie 2009 20:18

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat la finalul şedinţei Consiliului Local că, deşi 2009 a fost an de criză, iar oraşul nu a avut bani de la FMI să îi "arunce pe geam", municipalitatea a reuşit să facă în 2009 o bună parte din ceea ce şi-a propus pentru cetăţeni. Consiliul Local Sibiu s-a reunit, azi, în ultima şedinţă ordinară din anul 2009, în cadrul căreia consilierii au dezbătut şi aprobat 18 proiecte pe ordinea de zi, iar la finalul sedinţei Klaus Johannis le-a mulţumit consilierilor pentru sprijinul acordat în acest an şi a făcut aprecieri asupra bugetului. "În Consiliul Local, lucrurile merg bine pentru că aici noi nu facem politică. Anul 2009, cu toate că a fost an de criză şi cu toate că noi nu am avut bani de la FMI să îi aruncăm pe geam, am reuşit totuşi o performanţă notabilă: am păstrat bugetul şi cheltuielile bugetare la nivelul anului 2008, care, din punct de vedere economic, a fost cel mai bun an de până acum, de la Revoluţie încoace. Este important de ştiut că şi în anul 2009 am reuşit să facem o bună parte din lucrurile pe care ni le-am propus pentru sibieni", a declarat Klaus Johannis. Johannis a anunţat că în ianuarie va prezenta consilierilor proiectul de buget pentru 2010 şi a precizat că acesta "probabil se va încadra în aceiaşi parametri ca în 2009". El a apreciat că bugetul Sibiului în 2010 va fi chiar mai mic decât în acest an, dar a menţionat că proiectele Primăriei şi plata datoriilor vor putea fi achitate.

Comentarii

8 comentarii

jean

Acum 10 ani

Nu ti-e rusine sasule? Tu nu faci politica in CL? Faci, ba, politica mafiei sibiene!Lucrurile merg bine fara politica, spui tu? Atunci de ce ai alergat dupa ciolan la Bucuresti? Hai sa-ti zic eu cum ar merge lucrurile bine la Sibiu. Nu fara politica, ci fara tine!
Raspunde

Un sibian

Acum 10 ani

Pentru jean: Ne intalnim la urne in 2012... Pariem cine iasa primar ? Pana atunci, sa auzim numai de bine...
Raspunde

ad

Acum 10 ani

ne vedem la urne... ghici cine o sa iasa primar in 2012, la cum arata Sibiul? :=)
Raspunde

Sami

Acum 10 ani

No, mereti cu totii la mumele dvs. in origine. In 2012 o sa iasa primar un muist, oricare ar fi acela. De exemplu, Mihai. Alt exemplu: Marin. Sau Wolfgang. Si de ce nu, Patrocle.
Raspunde

ca sa vezi

Acum 10 ani

Johannis: lucrurile merg bine fără politică. Politica: lucrurile merg bine fără Johannis.
Raspunde

x

Acum 10 ani

Prieteni, mai bine un dictator ca Johannis decat un dictator ca basescu. Unul ca Joha ar trebui acestui popor de prosti! Daca nu va mai fi primar in 2012 va fi in politica de sus! Eu cred ca o sa ne mai arate Johannis cine rade la urma!
Raspunde

David

Acum 10 ani

pt. jean- ma rogojina!!
Raspunde

@ David

Acum 10 ani

Asta-i singurul tau argument la adevarurile scrise de celalalt? Penibil, ca si stapanul tau...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus