Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

1500 de lei pentru cel mai bun sportiv din Sibiu

Andrei Muntean, gimnastul de la CSS Sibiu a fost ales cel mai bun sportiv la judeţului Sibiu la Gala Celor Mai Buni Sportivi care a avut loc la Biblioteca Astra, azi, de la ora 12:00. Cu acest prilej au fost premiate şi elitele din Transilvania. Steliana Nistor, cel mai bun sportiv din 2008, a împărţit diplome şi cupe câştigătorilor. "Sunt foarte fericit că am obţinut locul întâi. Anul trecut am fost pe şapte în topul celor mai buni sportivi însă anul acesta am muncit mai mult, am luat locul doi la campionatele europene şi rezultatele s-au văzut. Sper ca la anul să câştig europenele şi să mă menţin tot pe poziţia întâi", a spus Andrei Muntean. Acesta este pregătit de profesoara Maria Roşian. El a fost urmat de Elena Hila, de la CSM Sibiu şi Laurenţiu Nistor, gimnastică, tot de la CSS Sibiu. Comparativ cu anul trecut, premierea a fost modestă. Dacă primul loc a luat 2200 de lei în 2008, acum primul loc la sportivi olimpici a fost premiat numai cu 1500 de lei. La categoria sport neolimpic, Liana Pall, culturism, pregătită de Ioan Curtean şi Felicia Popa, de la CSS Şoimii a obţinut locul întâi, cu cel mai bun rezultat: campioană mondială şi europeană în 2009. "Sunt foarte fericită că am fost desemnată cel mai bun sportiv, spre că la anul să mă menţin pe poziţie. Obiectivul în 2010 este câştigarea aurului la Europene", a spus Liana Pall. Acesta a fost recompensată cu suma de 1200 de lei. Ea a fost urmată de Teodora Tichindelean, karate, de la CS Ippon Mediaş, iar treapta a treia a fost ocupată de Atila Seprodi, la rachetomodele, de la Clubul Palatul Copiilor din Sibiu. CSU Atlassib Sibiu a fost aleasă cea mai bună echipă din Sibiu, urmată de popicarii de la CS Foresta Tălmaciu, echipa de volei CSM Sibiu, echipa de junioare volei CSŞ Sibiu şi CSU Voinţa Sibiu. Clasamentul sportivilor olimpici a fost completat de: Anca Şerb- CSM-CSS Sibiu (sărituri în apă), Daniel Natea şi Andrei Muntean- CSM-CSS Sibiu (judo), Maria Baca- CSM Sibiu (sărituri în apă), Vălean Purece- CSM Sibiu (judo), Maria Popovici- CSM Sibiu (sărituri în apă), Radu Ilioi- CSM Sibiu (călărie) şi Alexandra Ungur- CSM Sibiu (sărituri în apă). Clasamentul sportivilor neolimpici este completat de: Alin Lazurca- Puma Sibiu (taekwoodo), Florin Bărluţ- Hwarang Sibiu (karate), Horaţiu Neagoie- Musashi Dojo (karate, kumite), Paraschiva Feti- CSM Sibiu (box), Vladimir Geancu- CSU Sibiu (kata), Adrian Bibu- Puma Sibiu (taekwoondo), Daniel Relinski, Dorin Mitrache- CSU Sibiu (kata), Călin Ardelean- CSU Şoimii (kata) şi Andrei Roman- CSS Şoimii (culturism).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

unu mai fraier

Acum 13 ani

Apropo,voi ati auzit de Kudokai?Europene,Mondiale,etc???????????????????
Raspunde

doddo

Acum 13 ani

Felicitari vecine :D
Raspunde

iulyca

Acum 13 ani

bravo pitic asa te vreau:D....esti cel mai bun....si apropo ma fraiere vezi cum vorbesti;).
Raspunde

vivi

Acum 13 ani

vointa sibiu este dupa echipa de volei csm sibiu care a cistigat in 2009 vreo 2 meciuri,halal clasament in mintea bolnava a celor care l-au intocmit.
Raspunde

anonim

Acum 13 ani

e trist ce se intampla in sibiu cu sportivi..........nimeni nu se gadeste si la ei....doar rezultate vor......urat
Raspunde

havadtoi jozsef

Acum 12 ani

felicitari pretene :) esti cel mai bun din lot si sa dai un castan la (cucu)roberta
Raspunde

Manu gym

Acum 12 ani

Bv pitik ...akm esti si campion european!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus