Vineri,
03.12.2021
Partial Noros
Acum
12°C

Ice Hotel Cold Think e gata!

Constructorii Hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac au finalizat lucrările la noul hotel, Ice Hotel Cold Think. Construcţia unicului Hotel de gheaţă din Europa de Sud-Est a fost finalizată în 24 decembrie şi este deschis pentru vizitatori. Tema Proiectului de Marketing Turistic «Ice Hotel 2010», este «Ice Hotel Cold Think»", se arată într-un comunicat de presă al constructorilor Hotelului de gheaţă.
Suprafaţa totală de construcţie a hotelului este de aproximativ 650 de metri pătraţi. Hotelul dispune de zece camere duble, un Ice Bar, un Ice Restaurant şi o esplanadă cu expoziţie de statui din gheaţă. "Fiecare cameră poartă numele unui filozof cunoscut, român sau străin, iar în fiecare cameră va fi expusă o scurtă prezentare a filozofului al cărui nume îl poartă camera. Pentru Ice Restaurant am pregătit un nou meniu compus din patru feluri de mâncare, gustarea şi desertul vor fi servite pe farfurii din gheaţă, iar cei care doresc să servească masa în Ice Restaurant vor beneficia de un welcome cocktail", se arată în comunicat.
Primii turişti care vor fi cazaţi în Hotelul de gheaţă sunt 20 de englezi care îşi vor petrece noaptea de Revelion la Bâlea Lac. Aceştia vor plăti 198 de lei pe noapte pentru fiecare cameră dublă.
Din componenţa Complexului "Ice Hotel 2010", nu va lipsi Biserica de Gheaţă. "Acest obiectiv a fost construit pentru prima dată în urmă cu trei sezoane şi şi-a câştigat o binemeritată notorietate, constituind un reper obişnuit pentru această locaţie. Imediat după ce vor fi finalizate lucrările la Ice Hotel, toate eforturile vor fi îndreptate spre Biserica de Gheaţă, astfel încât să reuşim recuperarea întârzierilor cauzate de condiţiile meteorologice, ce au fost, la începutul iernii, total nefavorabile şi să putem finaliza totul la timp. Dacă nu vor apărea situaţii neprevăzute, Biserica de Gheaţă va fi inaugurată, aşa cum s-a întâmplat şi anii trecuţi, în ziua sărbătorii Bobotezei", se mai arată în comunicat.
Biserica de gheaţă de la Bâlea Lac va avea caracter ecumenic şi va fi deschisă gratuit tuturor vizitatorilor, indiferent de religie.

Comentarii

1 comentarii

young steel

Acum 11 ani

bai, e aici un frig de nu ti se scoala nici cu viagra. am venit cu gagica de pomana.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus