Joi,
04.03.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Revelion in Sibiu: Riff, Hi-Q si balet

Cu buget diminuat la minim pentru noaptea de Revelion, Primăria Sibiu organizează astăzi, în Piaţa Mare, o petrecere "retro", cu Riff şi Hi-Q. Concertele încep astăzi, de la ora 23:00, când pe scena amplasată în Piaţa Mare va cânta formaţia Riff. Cu începere de la ora 00:20, după focurile de artificii, va susţine un concert şi trupa Hi-Q.
În 31 decembrie şi 1 ianuarie, sibienii pot merge şi la cncert Simfonic de Operă şi Balet. Spectacolul „Altfel de Anul Nou” se va desfăşura la Sala Thalia de la ora 18:00. Sibienii au ocazia astfel, pentru prima dată în acest an să petrecă ajunul sărbătorii de revelion altfel decât în toţi anii de până acum: într-o atmesferă elegantă, într-un decor rafinat, pe acordurile clasice ale celor mai cunoscute arii şi uverturi, urmărind un spectacol care îmbină într-un mod inedit opera, muzica sifmonică live şi baletul. Concertul este organizat de Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Comentarii

9 comentarii

Gaby

Acum 11 ani

cine stie, la ce ora baga si manele?
Raspunde

mary

Acum 11 ani

ce program are turnul sfatului maine?
Raspunde

Vadim

Acum 11 ani

Am informatii de la niste generali(carora nu le pot da numele) ca la ora 3:30 intra pe scena AC/DC.
Raspunde

Klaus

Acum 11 ani

Confirm informatiile si adaug la spectacol si un sex oral dupa urarile pe care le voi adresa sibienilor.
Raspunde

joe

Acum 11 ani

Programul Johannis nu a vorbit palmasilor de Anul Nou? De fapt asta nu a vorbit nici cand a fost viitorul premier, ca nu-l ajuta unicul neuron!
Raspunde

K. Johannis

Acum 11 ani

Palmasilor, de Anul Nou (cu intarziere) , va dau o carne in bot la fiecare!
Raspunde

ionica

Acum 11 ani

..bai joe, saschi au avut intotdeauna 1 neuron mai mult ca voi... 1-1= 0 .. sper ca ai inteles... desii ma indoiesc .. cu 0 neuron..
Raspunde

pt. ionica

Acum 11 ani

la scoala ba, apoi sa-i judeci pe altii!
Raspunde

ionica

Acum 11 ani

pt. ionica.. fi linistit, am scoala buna.. si pot judeca pe altii cum doresc eu.. si ii judec dupa comentariile lor... inclusiv pe al tau !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus