Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Nicolae Nan bate in retragere

Fost prefect de Sibiu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, fost deputat şi multă vreme preşedinte al organizaţiei judeţene a PD,, actual vicepreşedinte al PD-L Sibiu, Nicolae Nan pare decis să se retragă din politică. La alegerile din cadrul PD-L Sibiu, ce se vor desfăşura anul acesta, Nicolae Nan nu mai vrea să participe, rămânând simplu membru. "O să vedem până atunci, alegerile vor fi probabil prin martie, dar nu cred că ne mai complicăm. Mai lăsăm şi pe ăştia mai tineri", a spus Nan.
Democrat-liberalul salută însă reîntoarcerea într-o poziţie activă în cadrul partidului a lui Cristian Bicher. "Cristi Bicher va candida pentru preşedinţia organizaţiei municipale. L-am încurajat, e bine că se întoarce", a mai declarat Nan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

N.

Acum 14 ani

Om mare, doba de carte, vorbeste romaneste perfect, 9 limbi straine, stie tot de la matematica la informatica si geologie, se vede ca le are cu cartile. Sportiv, a baut suc de prune si de struguri la greu. A fost dizident anticomunist, marginalizat pe vremea lui Ceausescu, acum in sfarsit e democrat/liberal.
Raspunde

n.n.

Acum 14 ani

are mana buna nasu nan, cand nu se complica si numai incurajaza: exemple -n.neagu, Cristi Bicher, etc
Raspunde

Jane, Nasu a fost deputat

Acum 14 ani

corectati treaba ca putea a incompetenta. Spor la munca!
Raspunde

casino

Acum 14 ani

ooo tovarasul poker :)))))))))
Raspunde

Of

Acum 14 ani

Of Doamne...
Raspunde

yyy

Acum 14 ani

cum dracu ii gaseste pdl pe toti futevant. Nan mai hodinestete si lasai pe alti sa-si dea cu parerea.
Raspunde

nbg

Acum 14 ani

Mai relicva vie,schimba-ti pampersul si valea la culcare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus