Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Colonel SIE: Rapirea a fost controlata

Apar noi informaţii în scandalul creat de Elena Udrea, care a declarat în direct la OTV că ziarista Mariejeanne Ion ştia că urmează să fie răpită în Irak. Un ofiţer SIE susţine că cei trei jurnalişti au fost răpiţi de o grupare controlată de servicii secrete străine. Potrivit lui Ionel Dragomir, serviciile secrete doreau să descopere terorişti irakieni specializaţi în răpirea cetăţenilor occidentali. În direct la Realitatea TV, colonelul SIE a afirmat că operaţiunea a scăpat de sub control iar jurnaliştii au ajuns în mâinile unor adevăraţi terorişti. Jurnalista Marie Jeanne Ion a declarat că nu a ştiut de răpire, dar şi că în timpul captivităţii, jurnaliştii au fost trataţi diferit de cele două grupări teroriste. Ionel Dragomir a mai spus că Omar Hayssam ar putea fi de fapt un agent secret sirian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus