Duminică,
16.05.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Dan Bittman este noul consilier al ministrului finantelor

După ce l-a cooptat pe Andrei Gheorghe în echipa sa de la Ministerul Finanţelor, ministrul Sebastian Vlădescu a anunţat astăzi în Parlament că şi Dan Bittman va face parte din echipa sa.

“E nevoie de comunicare cu cetăţeanul care să fie mai puţin tehnică. Nu o să trecem în zona artistică şi nu o să cânte Dan Bittman imnul taxelor şi impozitelor.  Dan Bittman va încerca să găsească această soluţie de a discuta cu cetăţeanul, de a-i comunica într-un mod care dacă e perceptibil pentru Dan Bittman, e perceptibil pentru mult mai mulţi oameni. Venind dintr-o zonă total ruptă de cea a Ministerului Finanţelor, poate să încerce acest lucru. Sper să fie o încercare reuşită”, a declarat astăzi în Parlament, Vlădescu, citat de Realitatea TV.

Dan Bittman are 48 de ani şi este liderul trupei Holograf din 1985. În 1994 a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, iar între anii 2001-2003 a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1. Din noiembrie 2004 este gazda emisiunii Dănutz S.R.L., de pe acelaşi post de televiziune TVR 1.

foto: presaonline.com

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus