Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-5°C

O parte din parlamentari au dat `cancel` cererilor CJ

La cererea Consiliului Judeţean către parlamentarii de Sibiu, prin care se cereau mai mulţi bani din buget pentru judeţ, au răspuns doar social-democraţii şi deputatul PD-L, Raluca Turcan. Parlamentarii PSD Ioan Cindrea, Viorel Arcaş şi Mircea Silvestru Lup şi deputatul PD-L, Raluca Turcan, au semnat un amendament la bugetul de stat prin care se aduc în plus, bani pentru centrele de asistenţă socială şi pentru susţinerea sistemului de protecţie a copilului. “Am primit o solicitare din partea Consiliului Judeţean la care am achiesat. Nu este un amendament semnat împreună cu parlamentarii PSD, este un amendament pe care l-am făcut şi eu şi probabil şi ei şi atunci fiind vorba de acelaşi lucru, s-a aprobat în comisie unul singur”, a declarat Raluca Turcan.
Prin acest amendament admis în comisii se propune suplimentarea sumei defalcate din TVA pentru finanţarea protecţiei drepturilor copilului şi a centrelor de asistenţă socială a persoanelor cu handicap din judeţul Sibiu cu suma de 6.500.000 lei.
Conducerea Consiliului Judeţean a trimis în urmă cu câteva zile parlamentarilor de Sibiu un apel de sprijinire cu amendamente a bugetului local.
Senatorii şi deputaţii au dezbătut ieri pe articole proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale. Votul în plen asupra bugetului pe acest an urmează să se desfăşoare vineri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

cancel=canci

Acum 13 ani

Alte doua biserici din Malaysia au fost tinte ale unor atacuri ca urmare a unei decizii judecatoresti care le permite non-musulmanilor sa utilizeze cuvantul "Allah" pentru a-l desemna pe Dumnezeu, scrie CNN preluat de Hotnews. Iata ca in pofida blocajului mediatic si placiditatii opiniei publice occidentale, o tema izbucneste regulat in prim-planul dezbaterii publice. Exista in acest moment in lume sute de milioane de oameni asupra carora planeaza continuu abuzul sau violenta, pentru simplul fapt ca au o anumita credinta religioasa: mai precis, pentru ca sunt crestini. Altfel spus, crestinii reprezinta grupul cel mai persecutat din lume. Supusi discriminarii legalizate, violentei, inchisorii, deportarii si convertirii fortate, soarta acestor oameni ramane un secret bine ferit de atentia opiniei publice globale. Tema nu face prima pagina niciodata. Magnitudinea fenomenului ar cere-o. Prioritatile par insa altele. In ultimele sase luni s-a scris mai mult despre soarta ursilor polari decat despre soarta acestor semeni. La varful piramidei, in marile trusturi media occidentale, unde se da tonul si acolo unde se afla principala sursa a acestui blocaj informational, tema este considerata ca prea incorecta politic si prea subversiva pentru noua ideologie a stangii liberale promovata de aceste institutii. In lumina acestei ideologii, tot mai influenta in redactiile si studiourile de pe toate meridianele, crestinii sunt, alaturi de evrei, agresorii si exploatatorii acestei lumi. Prin definitie, nu pot fi victime. Iar daca realitatea contrazice dogma, cu atat mai rau pentru realitate!
Raspunde

yyyy

Acum 13 ani

Aritoane si Stirbeti unde sunteti ...la... belit...a
Raspunde

wwwwwwww

Acum 13 ani

Da Cazan si Minerva oare unde or fi fost???
Raspunde

nina

Acum 13 ani

parmentarii dupa cum se vede stau mult in sedinte,nu cred ca nu au semnat cererea din rea vointa ci doar din lipsa de timp...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus