Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
22°C

Un primar de treaba

13 Ianuarie 2010 18:09

Chiar gospodar, în sensul că orăşelul pe care îl conduce, Agnita, ar putea pur şi simplu să dispară de pe hartă, dacă luăm în calcul grija pe care o poartă să zicem parlamentarii pentru locuitorii de acolo. Un orăşel căruia, anual, îi rămâne din buget pentru reabilitarea străzilor cât se alocă în Sibiu pentru luminile de sărbători. Cu toate acestea, primarul din Agnita a strâns investiţii. Din bani europeni. Vă invit să îl provocaţi la o poveste, în care să aflaţi câte tâmpenii are de înfruntat un primar care vrea să facă ceva. Şi cât de lung e drumul de la idee şi până la recepţia lucrării. Şi câte lucruri frumoase se pot face chiar şi într-un oraş investiţiile private probabil abia de acum încolo vor apărea. Pentru că Agnita va avea un centru complet renovat, va avea parcuri, va avea apă şi canalizare prin reţele noi. Acestea fiind doar câteva dintre proiectele derulate în ultimul timp sub administraţia lui Radu Curcean. Da, ăsta e un articol de laudă. Pe care vroiam să îl scriu mai demult. Pentru a povesti şi altora care, poate, nu au auzit, că în ţara asta mai sunt şi oameni implicaţi în administraţie şi care te pot impresiona. Prin ceea ce muncesc. În ciuda imensului nor de hărţuieli politice, birocratice care plutesc peste orice înseamnă administraţie în ţara asta.

Tag-uri: Radu Curcean

Vizualizari: 157

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

nik

Acum 10 ani

mai deleanu sunteti o echipa de nota 2000
Raspunde

Cos.

Acum 10 ani

Ştiu ca Agnita e un orăşel micuţ, dar orice localitate, sau nume propriu se scrie cu litera mare la inceput.(cu tot respectul pentru meseria şi priceperea jurnalistului). Aşa că aş aprecia ca de acum înainte să nu se mai scrie "agnita" ci "Agnita"
Raspunde

ghita

Acum 10 ani

@2. Cos. nu e vorba de rea vointa, ci de nepricepere. Cred ca ai dat cautare dupa Agnita pe site, al carui motor nu se pricepe si la Capslock. Prin urmare, ti-a dat toate rezultatele cu litere mici. Ce vrei, script de doi lei, copiat de pe netul liber. Daca vei accesa insa articolul dupa cautarea unui alt cuvant, Agnita va aparea cu litera mare, asa cum iti place tie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus