Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
0°C

Valea Oltului, supravegheata de radare

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu au înţesat în această dimineaţă Valea Oltului cu aparate de monitorizare a traficului. Principalul scop al poliţiştilor a fost sancţionarea şoferilor care fac depăşiri neregulamentare. Şoseaua care traversează Valea Oltului este cunoscută ca fiind una dintre cele mai dificile şi periculoase din întreaga ţară, în special din cauza şoferilor care încalcă regulile de circulaţie. Două echipaje de poliţie au monitorizat traficul în timp ce alte trei s-au ocupat de oprirea şi sancţionarea şoferilor prinşi încălcând regulile. Poliţiştii doresc prin astfel de acţiuni să reducă numărul celor care depăşesc neregulamentar, anul trecut având loc 23 de accidente grave din această cauză, cinci persoane fiind ucise iar alte 28 grav rănite în aceste accidente. Vom reveni cu rezultatele acţiunii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

siby

Acum 13 ani

De ce nu se monteaza si pe Valea Oltului camere de supraveghere ca pe Valea Prahovei?Poate doar asa unii vor fi mai linistiti in ceea ce priveste viteza si depasirile in zonele periculoase!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus