Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Restituiri de TVA in valoare de 6,82 de milioane de lei

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Sibiu a anunţat, vineri, că, în luna ianuarie, va restitui TVA în valoare de aproape şapte milioane de lei unor firme şi instituţii din Sibiu. Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de DGFP Sibiu, 84 de firme sau instituţii vor primi bani din restituirile de TVA, operaţiunea de returnare fiind programată în două tranşe. "La nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu urmează să se ramburseze, în luna ianuarie, suma de 6.829.929,00 lei aferentă unui număr de 84 deconturi cu sume negative de TVA cu opţiune de rambursare. Decontarea sumelor aprobate la rambursare se va face în două tranşe, în zilele de 25 şi 29 ianuarie", se arată în comunicat. Conform sursei citate, în 25 ianuarie sunt programate pentru restituire cinci firme, care vor primi în total 50.636 de lei. În 29 ianuarie, îşi vor ridica banii 79 de firme, printre care şi Aeroportul Sibiu, totalul sumei restituite fiind de 6.779.293 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus