Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

Mediesenii au ceva cu pilonii de parcare! Sau nu stiu sa conduca!

De două ori pilonul de pe St. L. Roth, o dată cel de pe Petofi Sandor şi o dată cel de pe I.G. Duca au suferit degradări majore care au făcut imposibilă funcţionarea stâlpilor.

De la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut funcţionează sistemul de reglementare al accesului în centrul istoric al municipiului Mediaş. În acest sens au fost montaţi 5 stâlpi pneumatici pe străzile I.G. Duca, St. L. Roth, Petofi Sandor, Petru Rares şi Cardinal Iuliu Hosu.
Până în prezent au fost stricaţi de patru ori de medieşeni.

“Le tragem atenţia şoferilor să respecte lumina verde a semaforului şi să nu se deplaseze  înaintea afişării respectivei culori pentru a evita aceste situaţii neplăcute care determină deteriorarea pilonilor pneumatici şi a maşinilor”, au transmis reprezentanţii primăriei Mediaş.
Supăraţi pe concetăţenii lor pentru pagubele  produse autorităţile le recomandă medieşenilor să nu mai forţeze intrările. “Întrucât accesul în zona centrală este restricţionat şi sub control video le reamintim tuturor conducătorilor auto care nu posedă card de acces să nu forţeze intrarea în Piaţa Regele Ferdinand. De exemplu, în cursul zilei de luni o maşină înmatriculată în judeţul Bihor a încercat să pătrundă în zona centrală, conducătorul auto neposedând card a avariat grav atât stâlpul cât şi maşina proprie. Conducătorul auto rămâne răspunzător pentru fapta comisă suportând costul reparaţiilor”, au mai trsnmis autorităţile.

Posesorii de card care nu respectă regulamentul de acces în zona centrală fie dând cardul altor persoane sau parcând în Piaţa Regele Ferdinand vor suporta măsura restricţionării cardului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus