Sâmbătă,
01.10.2022
Innorat
Acum
16°C

Primăria Sibiu curăță cursurile apelor din oraș

Primăria Sibiu curăță cursurile apelor din oraș

Primăria Sibiu continuă curățenia și întreținerea spațiilor publice din oraș cu noi activități:

Marți, 28 aprilie, Serviciul de Salubrizare a demarat lucrările de decolmatare a râului Cibin și a pârâurilor din Sibiu, îndepărtând deșeuri și lemne care blochează cursul apei. În prezent o echipă a firmei contractate lucrează la curățarea râului Cibin, în zona șoselei Alba Iulia – strada Maramureșului. O altă echipă lucrează pe pârâul Trinkbach, începând de la Grădina Zoologică și până în parcul Sub Arini.

Acțiunea va continua cu pârâul Rossbach și râul Valea Săpunului.

O altă activitate desfășurată în lunile martie-aprilie este aceea de toaletare a copacilor pentru împiedicarea cuibăririi ciorilor. În acest sens s-au toaletat crengile mai înalte pe care se formează de regulă cuiburi în parcuri și pe mai multe străzi: Gladiolelor, Pedagogilor, Solidarității, Transilvaniei, bulevardul Victoriei,  șoseaua Alba Iulia, Calea Dumbrăvii,  Aleea Șelimbăr și  Aleea Petuniei. De asemenea, au fost montate benzi anti-păsări cu țepi care să împiedice păsările să se așeze și să își facă cuiburi în parcurile Sub Arini, Tineretului, Petőfi Sándor, în cel din cartierul Terezian și cel de pe strada Cristian.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Cioricliul Albastru

Acum 2 ani

Pe râul Cibin în zona turnisor ștrand trebuie tiruri întregi sa transporte gunoiul acumulat în râu sa nu mai zic de albia din partea dreapta unde locuiesc ț...... romii, ca acolo sunt sute de camioane de gunoi și resturi de materiale de constructii din vremea vechiului regim......
Raspunde

Haos si Mizerie

Acum 2 ani

Asa asa, nu-i numi tigani... romi, ca asa o vrut Iliescu, regele de facto al acestor indivizi a caror inmultire a scapat de sub control si care sunt incompatibili cu civilizatia, din cauza IQ-ului nativ, de 80 maxim. Ceea ce-i face sa nu poata intelege lucruri simple... precum a nu-ti arunca mizeria intr-un rau, a nu fura, a te spala...si lucruri de genul asta, ca doar stim toti cu ce avem de-a face...din pacate. Visati voi ca veti putea educa asa ceva... ce sa zic, visati in continuare, dar realitatea arata putin altfel.
Raspunde

o părere

Acum 2 ani

Profitand de nivelul scazut al raului Cibin, poate vad si scot de pe tronsonul cuprins intre Sos. Alba Iulia si Rusciorului zecile de cauciucuri de autoturisme si camioane care zac in albia acestuia de ani de zile.
Raspunde

Mister

Acum 2 ani

Trebuie sa se faca un calcul usor. Cat costa sa curete aceasta albie + alte zone impadurite margini de drumuri etc. Si cat ar costa sa amenajeze priimaria un loc in care sa arunci omul(gratis rezidrurile mari, moloz etc). Cred ca primaria ar iesi pe plus.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus