Marţi,
05.12.2023
Cer Senin
Acum
-3°C

De final de saptamana: dati-mi un blog

Citesc regulat, adică dau cel puţin un click pe zi către blogul lui Brylu, al băgătorilor şi, mai nou, al Jeaninei. Cam la două zile, adică mai rar - înainte era mai des - îl caut de noutăţi şi pe Tudor şi arunc o ocheadă şi la Cisnădianu` Turmentat. Arareori, mai poposesc şi pe la fostul Gigel. Iar de când Mazemania a fost vândut unui investitor american care nu ştie româneşte, trec foarte rar pe la Călin. Asta, în ceea ce priveşte sibienii.

Dintre bucureşteni, zilnic pe la Zoso pentru linkuri către chestii amuzante şi tot atât de des pe la Dan Popa, pentru cestiuni de bănet. Adică să înţeleg ce se va întâmpla financiar peste o lună şi atunci, să îmi dau seama de ce se petrece cu totul altceva decât a fost prevăzut.

Nu sunt multe, dar nici puţine şi toate şi-au agăţat câte un "bookmark" în browserul meu. Şi nu pot să nu remarc faptul că posturile decelerează. Sunt tot mai rare, mai puţin abundente în sucul propriu al tuşei personale a blogerilor, mai puţin virile. O fi de vină iarna, sper, pentru lentoarea în care intră bloggerii. S-au poate doar mă plictisesc eu.

Din lista celor în "deceleraţie" nu o includ pe Jeanina, prea nouă, zic eu, în tagma aceasta. Şi nu pot spune nimic nici de colegul Brylu, prietenii ştiu de ce. Prin urmare, acum, la sfârşit de săptămână, dacă aveţi vreo propunere, vă rog, nu vă sfiiţi. Daţi-mi un link, măcar, să îmi schimb părerea despre blogerii sibieni şi români - şi anume aceea că "moda blogurilor" cam trece şi tot mai puţini sunt cei care chiar au ceva, cred şi luptă să aibă ceva de spus în spaţiul public virtual.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Dan Popa

Vizualizari: 684

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

parpanghel

Acum 13 ani

eu am gasit niste articole foarte interesante pe siteul smllc.ro
Raspunde

@ parpanghel

Acum 13 ani

uite unul mai bun silb.amu
Raspunde

iulia

Acum 13 ani

heghes.blogspot.ro
Raspunde

Citadela Sibiana

Acum 13 ani

Ar fi interesant sa vedem un top al bloggerilor pe Turnul Sfatului! Cele bune! :)
Raspunde

Citadelul Sibian

Acum 13 ani

Fraza completa este: Cele bune, da-le in plm. :)
Raspunde

piranda

Acum 13 ani

toti frustratii si toate pocitele se masturbeaza in public prin intermediul blogurilor
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 13 ani

@ Citadela Sibiana... poate nu chiar un top, dar cred ca ar merge o trecere in revista a celor mai interesante posturi scrise de bloggerii sibieni... ar fi o idee care cred ca se va concretiza cat mai curand... totusi, linkuri de bloguri nu imi dati? si, iulia, cred ca e vorba de heghes.blogspot.com si nu .ro
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 13 ani

@ Citadelu Sibian... fiecare are dreptul sa incerce o gluma... @piranda... ai dreptul si tu la o parere
Raspunde

@ Traian

Acum 13 ani

Opinions are like asses: everyone has one.
Raspunde

Mortyse

Acum 13 ani

Da si pe la groparu.ro - sibian "in deplasare" . Daca nu-ti smulge un hohot de ras macar, dau io o bere :)) Tot de ras, da un gugal cu softpedia Viata in spital - e un nene acolo care povesteste intr-un fel de nu prea poti citi la serviciu sau cu multi oameni pe langa tine daca tii la imaginea ta de om cu toate sinapsele presupuse intregi :)
Raspunde

Strâmt

Acum 13 ani

Vă învârtiţi într-un cerc foarte, foarte strâmt.
Raspunde

garda de fier

Acum 12 ani

Ma scuzati in ce limba e scris acest articol? Nu se intelege nimic. Fata de pokemoon din foto cui i apartine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus