Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Centru de Ingrijire Persoane Varstnice la Medias

Săptămâna aceasta  reprezentanţii primăriei Mediaş lucrează la documentaţia pentru demararea licitaţiei obiectivului de investiţii Centrul de Îngrijire Persoane Vârstnice, obiectiv important pentru municipalitate. Din păcate firma câştigătoare care trebuia până în acest moment să finalizeze lucrarea, nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale  motiv pentru care contractul a fost reziliat.  Primăria Municipiului Mediaş, prin Direcţia de Asistenţă Socială a obţinut  fonduri guvernamentale în valoare de 2,2 milioane de lei  pentru construcţia Centrului de Îngrijire Persoane Vârstnice. Valoarea totală a acestui proiect este de 4, 4 milioane de lei, jumătate din sumă fiind suportată de guvern, iar cealaltă jumătate se va acorda din bugetul primăriei. Centrul de Îngrijire pentru Persoanele Varstnice va fi amplasat în curtea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială din oras, iar de serviciile acestuia vor beneficia 34 de persoane.

 „Centrul de Îngrijire Persoane Vârstnice reprezintă o investiţie pe care medieşenii o aşteaptă de multă vreme. Încă din 1992 s-a discutat despre crearea unui astfel de cămin, însă până acum nu a fost posibilă demararea  acestui proiect, motiv pentru care mă bucur că în sfârşit vom dărui  vârstnicilor  Mediaşului un loc în care vor beneficia de  o îngrijire adecvată“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus