Miercuri,
22.09.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Banii Tursib catre BERD trec pe la Carpatica

Banca Carpatica este banca aleasă de societatea Tursib pentru a deschide conturile necesare achitării ratelor noului credit de maxim două milioane de euro pe care firma de transport în comun l-a accesat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Tursib, BERD și Banca Carpatica au redactat un contract privind ”contul de rezervă pentru serviciul datoriei”, contract ce tocmai a fost aprobat de Adunarea generală a acționarilor societății Tursib. Potrivit documentului, toate plățile Tursib către BERD trebuie garantate printr-o sumă de rezervă ce trebuie asigurată cu cel puțin 30 de zile înainte de data scandeței pentru plata ratei sau a dobânzilor.

”Aveam nevoie, prin urmare, de un astfel de cont, în care să depunem banii înainte de scadență. Am cerut oferte de la mai multe bănci, inclusiv de la Banca Transilvania. Cei de la Banca Carpatica, însă, nu ne-au cerut niciun comision. Prin urmare, am ales această bancă”, spune Adrian Popa, directorul Tursib.

Potrivit contractului, Banca Carpatica, în calitate de administrator al contului de rezervă, ”nu va avea niciun interes sau drept asupra fondurilor și nici asupra dobânzilor acumulate cu privire la aceste fonduri”.

Cele maxim două milioane de euro aprobate drept credit de către BERD în octombrie anul trecut vor fi folosite pentru achiziționarea a zece autobuze MAN de mari dimensiuni. Deocamdată, contractul de achiziție a autobuzelor este în faza de negociere.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

un obosit

Acum 11 ani

si asa scapa Carabulea de autobuzele lui, adica castiga licitatia?
Raspunde

y

Acum 11 ani

Banii Tursib trec pe la Carabulea. Autobuzele Carabulea or sa ajunga in curand la Tursib.
Raspunde

tibi

Acum 11 ani

obositului si y-grecului: ba, cum le stiti voi pe toate! cand va fata mintea ceva pui oligofreni, cum sunteti voi, iesiti pe piata cu ei, pate va pricopsiti si n-o sa mai fie nevoie sa va bateti mintea cu probleme ce nu va privesc... dar voi aveti oftica pentru un om si firmele lui, belitilor, deci o sa ardeti in iad, in chinuri! sictir, voua!
Raspunde

x

Acum 11 ani

tibi draga, noi nu furam
Raspunde

tibi

Acum 11 ani

lui x: domnule, nu am acuzat pe nimeni ca fura! daca dumneata faci demonstratie credibila ca persoana citata a furat sau/si fura, jos palaria! daca nu, atunci, anatema sit!
Raspunde

x

Acum 11 ani

tibi draga, da te ataci. Am senzatia ca lucrezi prin Tursib si nu urmaresti niste replici care circulau o data pe net...probabil netul circula prin tursib precum autobuzele. Hai nu te mai supara...e doar o supozitie ca lucrezi acolo...
Raspunde

XX

Acum 11 ani

Apoi Tibi draga, noi nu furam. Saase cai frumosi !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus