Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Baschet, fluieraturi, victorie

Într-o etapă în care Oradea bate Clujul, Gaz Metan Mediaş e învinsă de Piteşti, iar Dinamo învinge în faţa Timişoarei, deja îţi pare rău că în Sala Transilvania, antrenorul Darnell Clavon a fost fluierat la scenă deschisă. CSU Atlassib a învins în această seară CSU Braşov cu 101- 60 (35-18, 24-9, 21-12, 21-21), după ce jumătate de meci galeria l-a implorat pe Clavon să lase să intre în joc şi rezervele. S-a lăsat cu greu înduplecat, şi totuşi Pui a reuşit două greşeli personale, iar Tănase a demonstrat că nu trebuie să ai cetăţenie americană ca să înscri prin slum-dank.

Sibienii au învins uşor Braşovul, însă doar rezultatele din această etapă demonstrează că o victorie rămâne o victorie, indiferent de advresar: Craiova – Gladiator Cluj 93-79, Oradea – Mobitelco CLuj 80-76, BCM Piteşti – Gaz Metan Mediaş 99-88, ELBA Timişoara – Dinamo Bucureşti 81-84.  

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

nu inteleg

Acum 14 ani

de ce sa-l fluieri pe DEE? e pe locul 4 cu sanse reale de a intra in play off de pe locul 4, este in grafic cu ceea ce i-a fost trasat ca obiectiv, si doar 10 copii din gruparea ULTRAS :)) s-au trezit ca vor demisia unui antrenor care de bine de rau inseamna ceva, ca om pentru Sibiu si baschetul din sibiu. APROPO, "tenismenii" au aplaudat intrarea lui Dee nu scandarile voastre.
Raspunde

nu conteaza

Acum 14 ani

Ft interesant t mai crezi ma p bune.. BAAA deschide ochii taica!!!!! Clavon e praf,caput !!!!Habar nu are ce e ala antrenoratul...La time-out-uri zice asa: Let's go guys, deffense, move the ball ..atat zice..nimic mai mult ....Asta numai antrenor nu e.
Raspunde

nu conteaza

Acum 14 ani

si inca un lucru.. dute 1 data la antrenamentele celor de la csu :D fa-o ptr mine si sa imi transmiti ce parere ai ;) cius
Raspunde

pt 1

Acum 14 ani

esti praf amice asta i antreneaza la liquid pe baietii n`are nici o treaba cu antrenoratu
Raspunde

pt 2-4

Acum 14 ani

i-ati antrena voi mai bine? MUCLES RIP.
Raspunde

ptr 5

Acum 14 ani

ba fra eu nu ma dau antrenor asta e problema...si clavon e platit ptr chestia asta ..e ca la un job..dak nu aduci profit esti concediat ;) asa ca hai sictir
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus