Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cine naiba mai e si Marinescu?

Măi, oameni buni! Sibieni care mai prăvălesc atenție peste politichia de Cibin! Comentatori anonimi și fripturiști de partid! Oameni buni! Ziariști în criză de subiecte, stimați colegi de la Realitatea, năpăstuiți scribi la Pulsul sibian! Încă o dată, oameni buni!
Cine e Marinescu? Ce naiba a făcut omul ăsta atât să fie băgat în seamă? (PS: Chiar în acest moment, colegul meu, Călin Bucur, află despre ce scriu eu acum și zice: nu-l mai tot băgați atât în seamă, îl faceți vedetă!)

În afară de faptul că a cheltuit banii de alții făcuți pentru a-și atârna fața pe toate gardurile din Sibiu, doar-doar se va lipi de vreo funcție eligibilă, omul ăsta nu a făcut decât să ciripească. Și atât. Dacă aveți contraexemple, vă rog să mi le comunicați, să le dăm de veste tuturor.

Haideți să nu mai populăm spațiul public sibian cu oameni care emit opinii a căror valoare poate fi certificată doar în mediul gimnazial.

Nu am nicio treabă cu cine e șef la PSD Sibiu, cine ar putea fi și cine ar merita să fie. De multișor m-am distanțat de aceste subiecte. Dar mă roade când văd atâta energie aruncată de-a moaca pe niște personaje a căror valoare politică este nulă. ”Pretenul lu’ Ponta”! Ha! Măi, oameni, buni, voi chiar nu mai aveți despre ce să discutați?

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Călin Bucur

Vizualizari: 338

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

mihai

Acum 14 ani

dar cine naiba e l***ul din imagine?
Raspunde

@mihai

Acum 14 ani

este tactu'.
Raspunde

marinescu

Acum 14 ani

Cine naiba mai e si Deleanu?
Raspunde

un tanar

Acum 14 ani

Bravo Bravo In sfarsit un ziarist adevarat si cu caracter BRAVO. Acest spermatozoid de om de afaceri`binenteles ale lu taticu` nu are ce cauta nicaieri, mai ales in viata politica. BRAVO domnule Deleanu. Acest gunoi nu are nici un prieten si nici o urma de caracter. Bravo
Raspunde

horatiu

Acum 14 ani

Traian Deleanu??? Cine e?? A auzit cineva de el??? "Ce naiba a facut omul asta?" 1 exemplu : Campaniile umanitare .... si... multe altele...
Raspunde

martin horvath

Acum 14 ani

horatiu are dreptate, si are tot greptul sa-l critice pe Deleanu. horatiu are cateva recorduri mondiale la supt pola in viteza, de asemenea, horatiu face si acte de caritate, ia muje de la oamenii strazii si de la cainii vagabonzi. poate fi chiar un bun primar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus