Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Toate trenurile de la Sibiu catre Vintu sunt anulate

CFR Călători va modifica circulaţia trenurilor pe ruta Vinţu de Jos - Sibiu, din cauza unor restricţii de circulaţie între staţiile Vinţu de Jos şi Sebeş Alba, judeţul Alba, informează Ministerul Transporturilor. Trenul Accelerat 1623 Sibiu - Timişoara Nord a fost anulat, iar călătorii sunt preluaţi de trenul Accelerat 1813, care circulă pe ruta ocolitoare Sibiu - Copşa Mică - Alba Iulia - Vinţu de Jos - Timişoara. Trenul Rapid 373-2 Budapesta - Sibiu este anulat pe distanţa Vinţu de Jos - Sibiu şi circulă pe ruta ocolitoare Arad - Vinţu de Jos - Alba Iulia - Copşa Mică - Sibiu. De asemenea, trenul Accelerat 1814 Timişoara Nord - Sibiu (cu garnitură pentru relaţia Cluj - Sibiu) este anulat pe distanţa Vinţu de Jos - Sibiu şi circulă pe ruta ocolitoare Timişoara - Vinţu de Jos - Alba Iulia - Copşa Mică - Sibiu. Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor afectate la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară la telefon 021/9521.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

eu

Acum 14 ani

Sibiu-Brasov-restrictionat Sibiu-Vintu de jos - restrictionat Restrictionam si linia Sibiu-Copsa Mica, si dupa aia ii vindem gara lui Carabulea sa faca blocuri.
Raspunde

x

Acum 14 ani

Subscriu! Mai "cade" niste pietre pe Valea Oltului si Mediasul il inchidem ca nu-i rentabil si facem din gara muzeu. A..da...ii dam si lu Carabulea loc sa aiba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus