Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Maine se joaca Talismanul

Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu va prezenta în premieră, în 8 martie, de Ziua Femeii, la Secţia germană, piesa "Talismanul", în regia lui Şerban Puiu. Piesa este o comedie muzicală "plină de energie şi dinamism, ce are ca pretext prejudecata şi discriminarea oamenilor cu părul roşcat din societatea vieneză a secolului al XIX-lea". Spectacolul se va juca luni, de la ora 19.00, şi este pus în scenă de actorii Secţiei germane a Teatrului, potrivit Mediafax. Totodată, de Ziua Femeii, actorii Teatrului Naţional "Radu Stanca" au pregătit recitaluri speciale. Luni, de la ora 14.30, actriţele Ioana Blaga Frunzescu şi Cristina Flutur vor susţine un recital la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu", iar de la ora 21.00, actorul Bogdan Sărătean şi studenţii Diana Bogdan, Andrada Grosu, Andrada Groza, Aneea Opriş, Mihai Isidor vor prezenta spectacolul "De dor de cuvinte (I)" care va avea loc la o cafenea din centrul Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus