Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Jandarmii se intrec la inot

Jandarmii sibieni au „provocat” la un concurs de înot mai multe cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, premergător aniversării de 160 de ani de la întemeierea Jandarmeriei Române. În jur de 30 de poliţişti şi militari au răspuns provocării iar concursul de înot va avea loc în 15 martie, de la ora 12, la bazinul Olimpia. Jandarmii se vor întrece cu militari ai Academiei Forţelor Terestre, cu pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă dar şi cu poliţişti din cadrul IPJ sau ai Centrului Chinologic Sibiu. Concursul va dura trei ore şi va cuprinde două probe principale, de 50m liber şi 50 m bras dar şi trei probe speciale, 25 m liber îmbrăcaţi în uniforma de serviciu, 50 m liber – salvarea unei persoane de la înec, respectic 25 m liber cu arma deasupra apei. Arma utilizată în concurs va fi un pistol mitralieră de calibrul 7.62 mm. La final, concurenţii se vor întrece într-o probă de ştafetă 4 x 25 m mixt. „Educaţia fizică şi sportul în Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu sunt componente ale procesului de instruire şi pregătire continuă a efectivelor şi se execută în scopul orientării activităţii fizice spre formarea şi dezvoltarea capacităţii motrice şi a calităţilor psihice din sfera cognitivă, volitivă şi afectivă a personalului. Acestea sunt imperios necesare îndeplinirii misiunilor încredinţate şi reprezintă una din principalele activităţi de sprijin a îndeplinirii atribuţiilor şi misiunilor care revin personalului Jandarmeriei Române” se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus