Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Chioscurile din Obor disparute in flacari

Un calorifer uitat în priză peste noapte de un comerciant a fost suficient ca o mare parte dintre chioșcurile din Piața Obor să fie cuprinse de flăcări, în această dimineață. Incendiul a izbucnit în jurul orei 6 și 30 de minute. 50 de chioșcuri din cele peste 200 au fost cuprinse de flăcări. Pompierii sibieni au intervenit cu cinci autospeciale și au lucrat mai bine de 30 de minute ca să împiedice propagarea incendiului. Din fericire, la acea oră, în piață nu se afla niciun comerciant iar incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale. Pompierii nu au încheiat evaluarea obiectelor distruse în incendiu. Toate chioșcurile sunt închiriate pe termen limitat iar în contractul de închiriere, comercianții au clauze referitoare la prevenirea și stingerea incendiilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Piaţa Obor

Vizualizari: 285

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Asigurarea

Acum 14 ani

Costa cam scump uitatul unui rahat de calorifer, ca nu cumva sa-i înghete curu' a doua zi. Si cum nimeni nu si-a asigurat marfa, adica mijloacele de trai, faza se anunta haioasa. Hai uno-neuronalii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus