Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Targul de Paste, pe Balcescu

După modelul Târgului de Crăciun, administraţia locală intenţionează să deschidă în acest an şi un Târg de Paşte. Prima ediţie a acestui târg va avea loc între 26 martie şi 6 aprilie însă nu în Piaţa Mare ci pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în faţa sediului Romtelecom. Târgul va fi deschis în fiecare zi între orele 10 şi 19 şi este organizat de Fundaţia Austria Pro România. “Cred că sibienii vor aprecia şi acest târg, aşa cum au apreciat cele patru ediţii ale Târgului de Crăciun de până acum. Anul acesta sărbătoarea pascală coincide ca dată şi pentru credincioşii ortodocşi şi pentru cei catolici, reformaţi şi luterani şi de aceea cred că târgul este cu atât mai mult binevenit” a declarat primarul Klaus Iohannis. Sibienii vor putea cumpăra ouă încondeiate, ceramică decorativă, jucării, obiecte de artă, coșuri pentru ouă, produse hand made, decorațiuni florale, dulciuri și obiecte religioase. Ambasada Austriei va fi şi ea prezentă cu un stand la acest târg, încasările urmând să fie folosite pentru sprijinirea proiectelor sociale din România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus