Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Trihenea a decis: angajatii ies la plantat arbori

Prefectul Sibiului, Constantin Trihenea, a decis ca mâine, 24 martie, toți angajații Instituției Prefectului Sibiu să participe la o acțiune de plantat puieți. ”Cu prilejul Lunii Plantării Arborilor (15 martie – 15 aprilie), prefectul Constantin Trihenea a hotărât participarea salariaţilor instituţiei la campania de plantare de puieţi, mâine, în zona Tocile, începând cu ora 12.00. Campania este organizată de Direcţia Silvică şi are în vedere întreaga suprafaţă administrată de Romsilva, în judeţul Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului. În afară de plantat puieți, în cadrul Campaniei Direcției Silvice este programată și igienizarea pădurii Dumbrava.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

bes

Acum 14 ani

Sa intelegem ca angajatii sunt de fapt sclavii d-lui. Prefect? Mama ei de fisa postului.
Raspunde

nu suna rau

Acum 14 ani

uite asa faceti si un bine comunitati
Raspunde

3

Acum 14 ani

De ce fac asta in timpul serviciului, cand sunt platiti? S-o faca in afara programului sau in weekend.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus