Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

De la Jazz la Music Hall cu Ozana Barabancea

Miercuri 31 Martie, Ozana Barabancea vine la Imperium în cadrul clubului de jazz „Nae Ionescu“ pentru o reprezentaţie în stilul său unic. Ozana Barabancea şi-a descoperit pasiunea pentru jazz alături de bunii săi prieteni: Anca Parghel, Marius Popp şi Edmond Deda şi a reuşit ca din 1998, când a primit primul său premiu la "CD Jazz Napocensis" din Cluj, şi până în prezent să devină un nume de referinţă în jazzul românesc şi un model de urmat pentru toti tinerii aspiranţi, pe o parte din aceştia chiar pregătindu-i, fiind şi profesoară de canto. Ozana, o interpretă de operă stralucită, recunoscută pentru show-urile extraordinare de jazz vine ca o prietenă a clubului nostru si promite alături de membrii Imperium Jazz Band un recital unic, care defineste deviza noastra: „Adevăratul Jazz se cântă doar la Imperium“ !

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus