Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Prima victorie pentru rugbysti

Echipa de rugby CSM Sibiu a învins categoric, cu 78-5, pe CSU Alba Iulia, în primul meci din acest campionat desfăşurat pe teren propriu. Meciul a avut loc sâmbătă. Aruncările de peste 80 de metri, transformările dificile sau presiunea din fiecare minut a echipei gazde, nu au lipsit nicio clipă pe parcursul celor două părţi. Rugbyştii au arătat că eşecul din etapa trecută, cu Baia Mare, a fost o greşeală şi au dominat tot meciul, înscriind încă din primul minut. La pauză scorul era 33-0, pentru CSM Sibiu, după cinci încercări, dintre care patru transformate. Sportivii sibieni au profitat şi de lipsa de experienţă şi tinereţea celor din Alba Iulia. Partea a doua a adus şi mai mult spectacol. Sibienii au reuşit şapte încercări şi cinci transformări pentru un neverosimil 78-5. Pentru CSM au evoluat: Butnaru, Muntean, Dragomir, Banciu, Fleşariu, Manduc, Platon, Troancă, Arion Claudiu, Amarie, Mitocaru, Nedelcu, Răulea, Giurgiu, Arion Ionuţ. Marcatori: încercări : Răulea 4, Mitocaru 3, Banciu, Amarie, Giurgiu, Manduc, Arion Ionuţ, câte una. Transformări : Arion Claudiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

me

Acum 14 ani

aruncari de peste 80 de metri?????????????? esti dusa rau fato. ce aruncau astia? din poza reiese faptul ca majoritatea sunt niste adolescenti. pai cu asa ,,performante'' ii inscriem pe toti la olimpiada.
Raspunde

@me

Acum 14 ani

da bah frayere, se poate sa arunce si 80 de metri , ca s-a facut metrul mai mic pe timp de criza.
Raspunde

@me

Acum 14 ani

da bah frayere, se poate sa arunce si 80 de metri , ca s-a facut metrul mai mic pe timp de criza.
Raspunde

daniel

Acum 14 ani

Foarte bine pentru sportul din sibiu.
Raspunde

Victor

Acum 14 ani

Felicitari baieti ! Cat despre aruncari de 80 de metri, imposibil. Eventual degajari in tusa de 80 de metri, dar si asa mai greu (ar fi degajare din but in but). Am facut 6 ani de rugby, stiu ce vorbesc. Saraca fatuca probabil ieri a aflat ca mingea de rugby e ovala, lasati-o :)
Raspunde

dorin

Acum 14 ani

Da' la o greseala la imprimare v-ati gandit smecherilor care va luati de fiecare greseala? "Frayere", cu y? Inceput de fraze cu litera mica? Poate Emilia nu cunoaste extraordinar terminologia din rugby, poate cineva a gresit cand a copiat textul... da' voi nu prea aveti cum sa luati BAC-ul la Romana :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus