Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Avioanele trec la ora de vara: curse mai multe spre Bucuresti, plus una spre Suceava

Compania aeriană Tarom a anunțat că va spori numărul de curse aeriene care leagă Sibiul de București de la trei, la patru, din data de 3 mai, anunță conducerea companiei printr-un comunicat de presă. Potrivit acestuia, noua cursă va avea loc în fiecare săptămână în noaptea dinspre luni spre marți, luni seara fiind așteptată cursa de la București, iar marți dimineața urmând să decoleze de la Sibiu spre Capitală.

Decizia Tarom vine în condițiile în care, tot din 3 mai, numărul de zboruri de la Satu Mare la București a fost mărit de la cinci la șapte curse suplimentare. În plus, din vara acestui an, 17 iunie mai precis, Tarom va reintroduce câte două curse suplimentare pe ruta Cluj Napoca – Constanța.

O altă companie locală, Carpatair, a anunțat că din 30 martie a reluat ruta internă Suceava – Timișoara, via Sibiu. Prin aceste zboruri, Carpatair oferă acces la reţeaua de nouă destinaţii interne şi 17 destinaţii externe pe care compania le opereaza prin hub-ul de la Timişoara spre Italia, Germania, Grecia, Ucraina și Republica Moldova.

Zborurile Suceava – Timişoara şi retur vor fi operate cu o frecvenţă de 3 zboruri/săptămână şi vor fi efectuate cu aeronave de tip Saab 2000, cu o capacitate de 50 de locuri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus