Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Clinton: Romania comunista, exemplu negativ de implicare a Guvernului in planificarea familiala

Secretarul american de Stat, Hillary Clinton, a oferit ca exemplu China şi România comunistă pentru a exemplifica efectele negative ale implicării guvernului în deciziile privind planificarea familială, într-o conferinţă de presă organizată în Canada, după summitul G8, anunţă Mediafax. Canada vrea să facă din sănătatea maternă o prioritate pentru G8 şi există o dezbatere în această ţară dacă planificarea familială, contracepţia şi chiar avortul să facă sau nu parte din această iniţiativă. Întrebată dacă avortul şi contracepţia ar trebui să facă parte din această propunere, Clinton a răspuns că este decizia Canadei. "Am lucrat în acest domeniu mulţi ani. Şi dacă vorbim despre sănătatea maternă, aceasta nu poate fi disociată de sănătătatea reproducerii. Iar o sănătate a reproducerii include contracepţia şi planificarea familială, precum şi accesul la un avort legal şi sigur ", a explicat secretarul american, potrivit unui comunicat al Departamentului american de Stat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 279

Comentarii

1 comentarii

anti

Acum 13 ani

daca masa putea avorta in usa nu mai auzeam citeam asemenea comentarii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus