Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Dupa sapte ani, Baia Neptun majoreaza tarifele sociale

Conducerea Băii Neptun a decis să ceară consilierilor locali aprobare pentru majorarea tarifelor de la 1 mai 2010, având în vedere evoluția prețurilor la gaz metan, energie electrică, apă-canal, materiale de întreținere și curățenie și a produselor cosmetice. Pentru serviciile sociale – băi la cadă și tuns - și pentru bazinul de înot tarifele nu au mai fost majorate din 2005. Restul serviciilor oferite de Baia Neptun – saună-masaj, frizerie, coafor, manichiruă, pedichiură, cosmetică, spălătorie și activitățile de învățare a înotului – au fost majorate ultima dată în august 2008.
Cea mai mare creștere procentuală solicitată este pentru baia la cadă, unde, în prezent, tariful este de 3,5 lei pentru o oră, în tarif intrând atât prosop, cât și săpun oferit clientului. De la 1 mai, conducerea Băii Neptun solicită mărirea tarifului la trei lei pentru 30 de minute.
Tariful pentru o oră la bazinul de înot ar urma să crească pentru elevi, studenți și pensionari de la trei lei, la patru lei pe oră, iar pentru adulți de la cinci la șapte lei. La fel, abonamentul lunar pentru prima categorie ar fi de 50 de lei, față de 40 în prezent, iar în cazul adulților de 100 de lei, față de 70 de lei în prezent. Cursurile de înot vor crește de la 55 la 70 de lei pentru zece ședințe de câte o oră fiecare.
Sauna va crește de la 13 la 15 lei, pentru două ore (9 lei pentru pensionari), iar pentru veterani și soțiile lor va fi gratuit. Un abonament lunar pentru femei va costa 24 de lei pe săptămână și 96 de lei pe lună (de la 20, respectiv 80 cât costă în prezent), iar în cazul bărbaților prețurile vor urca de la 30 la 36 de lei pentru o săptămână și de la 120, la 144 de lei, pentru o lună.
Tarifele de la spălătorie, pentru covoare, cearceafuri sau fețe de pernă sau masă rămân la fel – 4 lei pe kilogram în cazul covoarelor și 8 lei pe kilogram în celelalte situații.
Restul tarifelor propuse, pentru frizerie, coafor etc. le puteți găsi aici.

Foto: www.turism.sibiu.ro



Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

cadrilater

Acum 14 ani

din 2005 pana in 2010 sunt 7 ani?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus