Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Gaz Metan coboara in Groapa

Gaz Metan Mediaș va juca cu Dinamo București, o echipă care încă mai speră la câștigarea campionatului, scăpat sezonul trecut printre degete. Cristi Pustai vorbește despre slăbiciunile echipei sale și despre timpul scurt dintre următoarele partide. Cu Dinamo va juca vineri, iar cu Unirea Urziceni, miercuri.” Urmează două partide foarte grele în deplasare. Întâlnim două echipe aflate într-o formă bună, și Dinamo și Urziceni, cu șanse reale pentru câștigarea acestui campionat”, spune Pustai. Tehnicianul a observat și reticiența dinamoviștilor în a se crede campioni cu câteva etape înainte de încheierea campionatului. “Ne gândim că avem șansa noastră cu Dinamo. Ei au tras un semnal de alarmă. Au pierdut anul trecut un campionat în care se credeau câștigători cam devreme. În acest retur joacă mult mai bine”, spune Pustai. Acesta mărturisește că va juca cu doi atacanți, ceea ce nu a făcut tot turul trecut, cu Lițu și Silvășan, și dezvăluie slăbiciunile echipei sale, pe suprafața de teren. „Problemele de finalizare au apărut în zona centrală, cei trei mijlocași centrali nu au fost în formă. Am înscris foarte puțin în acest retur, am dat doar două goluri”, mai spune gazistul. Ghinionul nu este însă un motiv pentru a se scuza, așa că Pustai pune rezultatele pe seama echipei. În privința lotului, nu există niciun suspendat, iar ca accidentați este Paul Pârvulescu, dar este posibil să se refacă pentru meciul de vineri. Partida va fi transmisă pe Antena 1, vineri, 2 aprilie, de la ora 20:30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus