Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
10°C

Noii Golani aprind o lumanare la Sibiu

Grupul intitulat Noii Golani organizează în această seară o mică mişcare de amintire a represaliilor suferite de tinerii moldoveni în urmă cu un an.

Toţi simpatizanţii tinerilor din Republica Moldova ieşiţi în stradă în data de 7 aprilie 2009 pentru a protesta împotriva alegerilor prezidenţiale sunt aşteptaţi să aprindă o lumânare pentru cei patru moldoveni decedaţi în urma represaliilor.

“Pentru a omagia memoria celor dispăruţi din viaţă în timpul protestelor anticomuniste şi pentru a marca un an de la revoltele care au propulsat Republica Moldova pe calea firească a democraţiei, români din dreapta şi din stânga Prutului vor aprinde o lumânare în locuri simbolice din oraşele din care provin”, spun reprezentanţii Grupului de actiune Noii Golani.

La Sibiu, Noii Golani se întâlnesc în faţa Casei de Cultura a Sindicatelor  -  Monumentul Eroilor din decembrie 1989, de la ora 20:00.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus