Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

sisters of mercy canta in Piata Mare

Cea de-a doua trupă care va concerta în cadrul ArtMania Festival de la Sibiu este sisters of mercy.

„Cu luminile din scenă inspirate de marele Big-Bang, inventând pe parcurs și atmosfera stilului “Rave”, the sisters of mercy nu au niciun motiv pentru a reduce motoarele și vor concerta în forță chiar cu următoarea ocazie: 13 August, ARTmania FESTIVAL 2010. Piese noi formează acum aproape jumătate din orice concert Sisters, chiar dacă hiturile clasice se bucură în continuare de viață în prestațiile the sisters of mercy”, au anunţat astăzi organizatorii festivalului.

“O mașinărie sclipitoare orientată către noul mileniu ce lasă departe în urmă ritmul adaptării contemporanilor lor”; Metal Hammer despre the sisters of mercy.

the sisters of mercy concerteză în Europa și America, a trecut prin multe schimbări în componența formației din 1980, dar a continuat să fie mult iubită de fani și cautată pentru concerte. Britanicii vor cânta la ARTmania Festival 2010 pe 13 August după concertul susținut de Kamelot (USA).

Biletele sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta și pe www.ticketpoint.ro adăugând la prețurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%. Până în 30 aprilie, biletele și abonamentele pot fi achiziționate la prețul de 70 RON pe zi și 110 RON pentru abonamente. În perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi și 140 RON pentru abonamente. 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi și 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi și 180 RON pentru abonamente.

ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events în parteneriat cu Primaria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu. O acțiune susținută de Lanțul hotelier Continental Hotels.

În ultimii patru ani pe scena festivalului au fost prezente nume rock consacrate printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation. Festivalul prezintă concerte în Piața Mare și expoziții, petreceri, precum și alte acțiuni culturale Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

old school

Acum 13 ani

sounds goooooooooood to me!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus