Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Scarlett Johansson va fi Courtney Love intr-un nou film despre Curt Cobain

Actorul britanic Robert Pattinson va interpreta rolul lui Kurt Cobain într-un film biografic produs la Hollywood despre viaţa regretatului solist al trupei Nirvana, iar rolul soţiei acestuia, Courtney Love, a revenit actriţei Scarlett Johansson, informează The Sun, citat de Mediafax.

Robert Pattinson, starul francizei "Amurg/ Twilight", a declarat de mai multe ori în trecut că se consideră mai mult un muzician decât un actor şi a mărturisit că cel mai bun prieten al său este o chitară.

Prin prisma acestor declaraţii, rolul lui Kurt Cobain, care s-a sinucis în 1994, reprezintă o alegere ideală, în opinia jurnaliştilor de la The Sun.

Robert Pattinson a contactat-o cu regularitate pe Courtney Love în legătură cu acest proiect cinematografic. Courtney Love a primit mână liberă din partea conducerii studiourilor Universal Pictures în ceea ce priveşte producerea filmului.

Courtney Love, solista trupei The Hole, îşi doreşte ca Robert Pattinson să joace rolul fostului ei soţ, iar în rolul ei să fie distribuită Scarlett Johansson.

"Este un contract foarte avantajos financiar pentru Courtney Love. Ea a fost de acord cu producerea acestui film, cu condiţia ca ea să decidă în toate aspectele principale ale proiectului, inclusiv asupra regizorului, distribuţiei, scenariului şi muzicii", a declarat o sursă.

"Robert Pattinson a sunat-o şi i-a trimis e-mail-uri fără încetare. Deşi Courtney a fost nemulţumită la început de manierele lui, el este prima ei alegere pentru a-l interpreta pe Kurt. Courtney e hotărâtă ca rolul ei să fie jucat de Scarlett Johannson, care este bună prietenă cu Frances Bean, fiica ei şi a lui Kurt Cobain", a explicat aceeaşi sursă.

Courtney Love a luat legătura cu regizorul David Fincher pentru acest proiect cinematografic, al cărui titlu provizoriu este "All Apologies". David Fincher este regizorul unor pelicule devenite celebre, precum "Fight Club", "Se7en" şi "Strania poveste a lui Benjamin Button".

Nu este pentru prima oară când studiourile de la Hollywood încearcă să producă un film despre Nirvana, printre ale cărui hituri s-au numărat piese precum "Come As You Are" şi "Smells Like Teen Spirit". În urmă cu câţiva ani, Sony Pictures au încercat să o convingă pe Courtney Love să accepte un proiect în care Zac Efron ar fi urmat să îl portretizeze pe Kurt Cobain, iar rolul ei ar fi revenit fiicei sale din viaţa reală, Frances Bean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus