Suntem proști. Înapoiați, inadaptați. Păi, dacă nu avem cont pe twitter, se cheamă că nimeni nu ne știe gândul de moment. De nu avem blog, iarăși nu avem ce împărtăși, sortiți izolării socio-virtuale suntem. Dar există și reversul. Acela al hiper-virtualizării (habar n-am dacă există cuvântul, ar trebui inventat). Adică, ce mai, dacă tot o rupem în englezisme, blogul e un must-have. Pentru orice biznis, dacă îmi permiteți. Inclusiv cateringul. Fapt de care s-au prins cei de la Sibiu Catering. Și-au tras un blog. Aici. Au făcut brainstorming. Și a rezultat primul post. Apoi al doilea. Tot la două săptămâni, o lună, mai apărea câte unul. Câteva exemple, frugale, să fim în ton:
” Meniu saptamana 29 Martie – 02 Aprilie 2010
Luni:
- Ciorba de cartofi
- Snitel parizian + Mazare sote
Meniu de post:
- Ciorba de cartofi
- Snitel de soia + Mazare sote
Marti:
- Ciorba casei
- Iahnie de fsole + Carnaciori la gratar + Castraveti murati
Meniu de post:
- Supa de zarzavat cu taitei
- Iahnie de fsole cu soia + Castraveti murati
Miercuri:
- Ciorba de fasole verde
- Friptura de porc + Piure de cartofi + Salata de varza
Meniu de post:
- Ciorba de fasole verde
- Legume la gratar + Cartofi la cuptor + Salata de varza
Joi:
Zi Libera
Vineri:
Zi Libera”.
Genial. Inspirația divină continuă și la alte posturi, în care, pe aceeași idee plesnită din vârful spatulei, avem meniurile altor săptămâni, delicios redate în stilul demisec al bucătăriei clasice rumânești. Culmea, dacă nu credeți, există și comentarii la astfel de posturi. ”Va rog sa-mi trimiteti pretul pe o zi”, semnează Nicolae Stoica. Ce mai, voi, companii fără de blog, sunteți înapoiate!
Foto: blog.demib.com
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Nicolae Stoica , Sibiu Catering , Zi Libera
Vizualizari: 510


Ultimele comentarii
Acum 3 ore
Adi
Acum 3 ore
X
Acum 5 ore
Toto
Acum 5 ore
Un sibian
Acum 6 ore
Ina