Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Cimitirul se imbogateste cu 5500 de locuri de veci

La începutul anului 2009, primăria municipiului Sibiu a cumpărat mai bine de trei hectare de teren situate în apropierea cimitirului municipal, destinate măririi suprafeţei pentru locuri de veci. Pentru a putea viabiliza zona şi amenaja noile morminte, primăria a contractat prin licitaţie o lucrare de construire a unei alei care să permită accesul în partea nouă a cimitirului. Noua alee are o lăţime de circa cinci metri şi o suprafaţă de 1300 de metri liniari, asfaltată şi cu o rigolă betonată în lungime de aproximativ 260 de metri. Prin această lucrare, cimitirul mai câştigă 5500 de locuri de veci. Suprafaţa actuală a Cimitirului Municipal este de 37,5 hectare şi cuprinde 78.460 locuri, din care aproximativ 72.700  sunt ocupate. Firma constructoare a fost SC Terra Construct SRL, iar valoarea lucrării a fost de 109.779 lei, fără TVA.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

callas

Acum 14 ani

ce s-a intamplat cu suprafata retrocedata si mortii dezgropati?
Raspunde

eu

Acum 14 ani

dati si un loc lui Carabulea ca vrea si el pamant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus