Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cristian Pustai: Vom merge la Brasov sa obtinem cat mai mult din acest meci

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, înaintea meciului din deplasare cu FC Brașov, că deși se confruntă cu probleme serioase de lot, speră la un rezultat cât mai bun, transmite corespondentul Mediafax. "Ne așteaptă un meci foarte greu la Brașov, cu o echipă care în acest retur a avut evoluții oscilante, dar care se pare, după ultimele rezultate, că și-a revenit. Din păcate, ne confruntăm cu o serie de absențe legate de cumul de cartonașe galbene, anume Silvășan și Kubala câte o etapă, iar Dudiță va lipsi 3 etape. El a primit 2 etape de suspendare pentru cartonașul roșu, dar nu s-a șters acel cartonaș galben, care a dus la cel de-al 4 cartonaș și implicit încă o etapă de suspendare. Asta ar înseamnă că nu vom putea conta pe el până după meciul cu Iașiul. Am zis tot timpul, o echipă nu stă în niciun jucător, oricine poate fi schimbat. Am demonstrat acest lucru la Urziceni, unde am obținut un punct cu o echipă schimbată cu 7 jucători noi. Vom merge la Brașov să obținem cât mai mult din acest meci. S-ar putea ca oboseala acumulată de brașoveni în meciul de Cupă să fie în avantajul nostru, dar nu ne bazăm pe asta. Campionatul este foarte strâns, mai ales în zona retrogradării, iar de la locul 9 în jos, orice echipă poate retrograda", a precizat Pustai.

Meciul FC Braşov - Gaz Metan Mediaş se dispută duminică, de la ora 18.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 228

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus