Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Ioan Bara vine de la tara. Si se vede

Directorul Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Sibiu, Ioan Băra, a venit la Sibiu de la Răşinari. S-a făcut director din primar, dar năravul nu şi-la pierdut. Cum mergea el pe Corso, joi pe la prânz? Ca orice om, care cară în mână o plasă mare de catifea. Pentru cunoscători, ultima oară când un paparazzi al Turnul Sfatului a văzut o astfel de plasă, era în comuna Pesceana, judeţul Vâlcea, în urmă cu patru ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

Ina

Acum 12 ani

Saracu Bara, ce-i mai placeau "traistile" si cand era primar.Intrebati-l,cum mai sta cu DOSARUL PENAL DE FALS SI UZ DE FALS,de pe vremea cand era mare primar de Rasinari?
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Ce mare stire ati dat si voi ?! Din ce material era facuta plasa directorului Bara ... Aveti un paparazzi deosebit, daca asta a fost singura "realizare" a carierei lui ... Sunteti JALNICI .
Raspunde

@ un sibian

Acum 12 ani

Nu stiu daca cei de la Turnul Sfatului sunt jalnici,dar un lucru sigur, stiu:Bara a fost si ramane un IMPOSTOR,cat despre locul lui la OPC,am mari semne de intrebare.
Raspunde

marius

Acum 12 ani

intrebarea mea este " ce cauta reporterul vostru in comuna pesceana?.....acum 4 ani....cand nu exista T S.
Raspunde

mephisto

Acum 12 ani

Plasa este de la HERMES!
Raspunde

marius

Acum 12 ani

de cind doamna pardon domnisoara marina bogdan s a facut reporter la turnul sfatului.
Raspunde

Apropo

Acum 12 ani

Am auzit ca Bara se trateaza de "ZBURATACEALA" pe la Spitalul nr.3,saracul ,de fapt acolo este locul lui,nu la OPC.
Raspunde

Dana

Acum 2 ani

Asta este stire de cancan! Ce sa mai zicem de voi, Turnu Sfatului? Si daca avea o plasa in mana, care e problema voastra? Trebuia sa aiba diplomat ca inainte de 90? Omul este eco.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus