Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

La Infinity Food, pe Balcescu, iti sta in gat

Articol cu adresă clară: Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Sibiu! Tagma ţeparilor din centrul istoric la Sibiului se îmbogăţeşte pe zi ce trece. După case de schimb valutar cu clienţi ţepuiţi care fac scandal la uşă şi magazine cu oferte fanteziste care după ce dă lumea buluc se trezesc că nu au bani pentru a onora oferta, zilele trecute a mai apărut una. Din păcate nu e nici măcar originală, şmecheia fiind deja patentată de hypermarketurile care afişează un preţ pe raft şi altul la casă. Ca să n-o mai lungim, domnilor de la OPC, mergeţi la Infinity Food pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. N-aveţi cum să-l rataţi. Domnii de acolo au un fast-food cu terasă în stradă. La fast-food au o listă cu mâncăruri şi preţuri. Normal. Afişate mare, de văd din stradă de la o poştă. În spatele tejghelei stă o tanti care serveşte mâncare şi încasează banii. Şi care face propriile preţuri. Exmplul cel mai ieftin: pe afiş cartorfii prăjiţi costă 3,99 lei iar la tanti, la plată, costă 6 lei. De ce, am întrebat-o noi pe tanti, ca nişte clienţi ţepuiţi? Pentru că nu a apucat să schimbe şi pe afişier preţurile de vară! A venit răspunsul. Poate întreabă şi domnii de la OPC...

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus