Luni,
12.04.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Bursa cu 187 locuri de munca, vineri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 23 Aprilie 2010, „Bursa generală a locurilor de muncă” în Sibiu, la Cercul Militar, în Mediaş la Casa Schuller, în Avrig și Agnita, la sediile agenţiilor locale. Bursa începe la ora 9. Vor fi puse la dispoziţie 187 locuri de muncă, în cadrul bursei fiind anunţată prezenţa a 137 de agenţi economici.  "Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă cea mai importantă acţiune de mediere a muncii pe care AJOFM Sibiu o promovează şi în acest an prin punerea în legătură directă a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii relaţiilor de muncă. Finalitatea acestei acţiuni constă în creşterea gradului de ocupare a forței de muncă în judeţul nostru", a declarat Ioan Hămbășan, director coordonator al AJOFM Sibiu. Cele mai multe locuri de muncă (165) sunt pentru persoane fără studii superioare – confecţioner îmbrăcăminte, electrician întreținere și reparații, confecționer articole din piele și înlocuitori, sudor, tâmplar, zidar, instalator, lăcătuș mecanic, agent asigurare, șofer, îngrijitor clădiri și muncitori necalificați, oferta fiind completată de 22 posturi pentru persoane cu studii superioare (inginer producție, inginer de sistem software, cercetător în tehnologia compușilor macromoleculari, inginer constructor și inginer electronist).

Comentarii

1 comentarii

simi

Acum 10 ani

Verifica cineva daca locurile de munca scoase la bursa sunt reale si daca firmele au interes sa le ocupe sau sa vada care este cota de piata si cererea de locuri de munca?Am intrebat pe cineva de la o firma ce denumiri sunt acelea si ce se cere de la un post sau altul si m-au aburit.Cred ca e o mare vraja....Isi rad de oameni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus