Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Heather Locklear arestata dupa un accident de masina

Heather Locklear a fost arestată, miercuri, de poliţia din Los Angeles, actriţa americană fiind acuzată că a fugit de la locul accidentului minor pe care l-a provocat, sâmbătă, în apropiere de reşedinţa ei din Westlake Village, informează accesshollywood,com, citat de Mediafax.

Potrivit departamentului de poliţie din Ventura County, probele prelevate de pe autoturismul BMW de culoare neagră al starului din serialul "Melrose Place" se potrivesc cu cele descoperite în dreptul semnului de circulaţie "Parcarea interzisă", care a fost găsit doborât pe trotuar, în apropiere de zona în care locuieşte Heather Locklear.

Poliţia americană nu a oferit pentru moment alte detalii despre acest caz.

Incidentul nu a fost raportat poliţiei locale până sâmbătă, la ora 7.48 p.m. Potrivit autorităţilor, un rezident din acea zonă a auzit cu o noapte înainte zgomotul produs de acest accident, însă a descoperit abia în ziua următoare semnul de circulaţie doborât pe trotuar.

Heather Locklear a primit o citaţie din partea poliţiei, însă nu a fost încarcerată. Actriţa va trebui să se prezinte la tribunal pe 17 mai.

Acesta nu este primul incident în care este implicată actriţa americană. În septembrie 2008, Heather Locklear a fost arestată în oraşul Montecito, la 150 de kilometri la nord-vest de Los Angeles. Poliţia a găsit maşina actriţei parcată pe marginea autostrăzii, blocând parţial una dintre benzi. Testele la care a fost supusă actriţa au relevat prezenţa în sânge a unor medicamente eliberabile doar pe bază de reţetă medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus