Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Deputatul Teo Trandafir in comisia lui Ioan Cindrea

Noul deputat al PD-L, Teo Trandafir, va activa în Comisia de muncă şi protecţie socială, a afirmat, ieri, preşedintele PD-L Sector 4, Romeo Raicu. "Datorită proiectelor pe care Teo Trandafir şi le-a asumat în campanie, noi ne gândim să propunem ca ea să intre în Comisia de muncă şi protecţie socială", a declarat Romeo Raicu.

Deputatul de Sibiu, Ioan Cindrea, este vicepreședintele acestei comisii. ”Nu va exista o relație de subordonare, pentru că în comisii, fiecare deputat face parte din grupul parlamentar al partidului său. Nu am auzit că va face parte din aeastă comisie, încă nu au fost validate alegerile, nu a depus jurământul în plen, abia apoi va putea opta pentru o comisie. Oricum, poate să fie utilă în Comisia de muncă și protecție socială, având în vedere implicarea sa socială”, a declarat Ioan Cindrea.

Teo Trandafir a participat, luni, împreună cu o parte a staff-ului de campanie, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PD-L.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

koko

Acum 13 ani

a castigat si ea cum a castigat pd-u alegerile, furand. rusineee
Raspunde

Federal

Acum 13 ani

@Koko: bai inteligentule, cu pseudonim de pasare proasta si balbaita! de unde stie capsorul ala al tau mic si nevinovat ca teo trandafir si staff-ul ei a furat? ai dovezi? ai fost acolo? ai avut curajul ca tu, sibian sovinist, sa parasesti orasul si sa calci pe pamant bucurestean?
Raspunde

@Federal

Acum 13 ani

de la Bucuresti, cu sinceritate: nimeni nu a furat nimic la alegerile astea, nu aveau ce sa fure, prezenta la vot a fost aproape nula in opinia mea (14 % votanti ). putem incerca sa radem, ca sa nu plangem. nici fosta secretara a lui Stanculescu nu ar fi fost mai buna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus