Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
27°C

Consiliul de administratie al CNM Astra, creste. Conducerea Bibliotecii, scade

Consiliul de administrație al Complexului Național Muzeal Astra își va numărul de componenți – în urma intervenției de luna trecută a fostului director al CNM ASTRA, Corneliu Bucur (foto), conducerea CJ a decis să propună un consiliu de administrație care să aibă șapte, și nu cinci membri. Astfel, pe lângă Dumitru Budrala, care îl înlocuiește pe specialistul Valer Deleanu, pensionat, în CA vor mai intra și Mirela Crețu, muzeograf și director de specialitate, alături de Ciprian Ștefan, muzeograf, șeful secției de organizare și funcționare expozițională din cadrul Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Cei trei se vor alătura mai vechilor membri – Ioan Valer Olaru, directorul interimar al CNM ASTRA, Helmut Paul Niedermaier, consilier județean, Cristina Linde, consilier juridic din partea CJ Sibiu și Dorina Orban, contabilul șef al muzeului.
Acum o lună, Corneliu Bucur a intervenit la proiectul de hotărâre referitor al completarea CA al CNM ASTRA – în intervenția sa, Bucur a cerut mai mulți specialiști din profilul muzeului, care, potrivit lui Bucur, lipseau cu desăvârșire după pensionarea lui Valer Olteanu.
În timp ce la CNM ASTRA, boardul director devine mai larg, la Biblioteca Astra, directorul Ion Onuc Nemeș este de acord, în mod tacit, cu reducerea postului de director adjunct al instituției.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

una

Acum 11 ani

In primul rand, eu am invatat la scoala ca nu se pune virgula intre subiect si predicat. In al doilea rand, "Consiliul de administrație al Complexului Național Muzeal Astra își va numărul de componenți"??? In al treilea rand, pe directorul bibliotecii il cheama Vintila Onuc Nemes. In al patrulea rand, unde sunt cei care l-au sustinut pe directorul adjunct initial? De ce nu-l mai sustin, a devenit incomod? Ce, e prea bun pt. biblioteca sau deranjeaza faptul ca pe langa interesul pentru servere, securitate, informatizare, il intereseaza buna functionare si - ceva rarisim intr-o institutie de cultura, si personalul de specialitate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus