Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
2°C

Batuti cu cruzime

Două persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Spital după ce au fost lovite cu cruzime. O femeie în vârstă de 70 de ani a fost adusă în toiul nopţii din Orlat după ce nepoţii ei au lovit-o în neştire. Femeia a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte precum şi o contuzie pulmonară. Medicii au sedat-o şi o ţin sub supraveghere. Tot ieri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns un bărbat de 55 de ani, din Ocna Sibiului, care a fost bătut de doi bărbaţi pe care nu îi cunoaşte. El vroia să plece din Ocna spre Sibiu cu autobuzul. În drum spre staţie, în apropierea lacurilor, a fost oprit pe drum de doi bărbaţi care l-au luat la bătaie. El este internat acum cu fracturi pe humerus în secţia de Ortopedie Traumatologie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus