Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Batuti cu cruzime

Două persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Spital după ce au fost lovite cu cruzime. O femeie în vârstă de 70 de ani a fost adusă în toiul nopţii din Orlat după ce nepoţii ei au lovit-o în neştire. Femeia a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte precum şi o contuzie pulmonară. Medicii au sedat-o şi o ţin sub supraveghere. Tot ieri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns un bărbat de 55 de ani, din Ocna Sibiului, care a fost bătut de doi bărbaţi pe care nu îi cunoaşte. El vroia să plece din Ocna spre Sibiu cu autobuzul. În drum spre staţie, în apropierea lacurilor, a fost oprit pe drum de doi bărbaţi care l-au luat la bătaie. El este internat acum cu fracturi pe humerus în secţia de Ortopedie Traumatologie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus