Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Parvulescu vrea sa plece in Germania

Paul Pârvulescu, mijlocaşul echipei Gaz Metan Mediaş, se gândeşte serios să părăsească campionatul de fotbal românesc. Acesta îşi exprimase dorinţa de a pleca de la Gaz Metan Mediaş, încă din pauza din iarnă. Atunci, CFR Cluj, după ce îl „răpise” pe vârful Cristi Bud, îl doreau şi pe Pârvulescu. "Vreau să plec în Germania după ce se termină ca campionatul. Încă nu este nimic sigur cu vreo echipă de acolo, dar vreau să plec”, a spus mijlocaşul. Acesta aspiră spre campionatul Germaniei, unul dintre cele mai puternice din Europa. Mijocaşul mai evoluază şi la naţionala de tineret a lui Emil Săndoi, numărând cinci prezenţe până acum.  Gazul a reuşit să facă un egal, 0-0, cu Rapid Bucureşti, miercuri, pe teren propriu, în etapa a XXXI-a.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

bravo

Acum 13 ani

excelenta decizie! du-te cat mai repede sa practici sportul asta cu adevarat profesionalism! sper sa nu te intoarca din drum patroneii si impresareii damboviteni (sau din restultarii, indamboviti pe parcurs)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus