Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Mircea Cazan a castigat alegerile din PNL Sibiu

 

Fostul președinte interimar al organizației județene a PNL Sibiu este viitorul președinte ales. Mircea Cazan a câștigat alegerile cu 194 de voturi, cu 44 voturi mai multe decât contracandidatul său, Nicolae Neagu. Fostul senator a obținut 150 de voturi.

Promisiunea lui Cazan în fața delegaților PNL: ”să construim scorul de 30% pe care îl vreau pentru PNL în 2012!”

 

 

A început la Sala Thaia Conferința Județeană a PNL Sibiu, ședință în cadrul căreia se va alege conducerea organizației pe următorii patru ani. Trimiși de la centru sunt Arisotel Căncescu și Teodor Atanasiu. Atanasiu le cere sibienilor sibienilor să/și aleagă un președinte capabil să transmită mesaje electoratului: ”Nu putem câștiga niciodată dacă nici liberalii nu știu ce doresc. Trebuie să vedeți care din conducere este capabil să aibă un discurs public, să lămurească oamenii cine suntem și ce dorim noi. Vă doresc mult discernământ”, a declarat de la tribuna Conferinței, Teodor Atanasiu.

Următoarele discursuri au încercat să lămurească delegații liberali despre cum este mai bine: un președinte care să fie 100% în Sibiu, sau unul care să onducă organizația de la București. Senatorul Minerva Boitan a spus încă o dată că preferă un președinte care să fie tot timpul în organizație. ”Trebuie s privim adevărul în față și să recunoaștem că ne lipsește organizarea. Am făcut alegeri în pripă, pentru că venea din spate Copnferința Județeană. Așa cum o localitate are nevoie de infrastructură pentru a se putea dezvolta, tot așa avem nevoie de infrastructură”, a declarat Boitan. Avocatul Alexandru Zavatin a spus pe de altă parte că deputatul Mircea Cazan are nevoie de o echipă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

aaa

Acum 13 ani

si rezultatul cand il aflam?? psdistii au fost mai rapizi.
Raspunde

yon

Acum 13 ani

Crede cineva ca Neagu va pierde? Eu ma indoiesc.:)
Raspunde

Mircea

Acum 13 ani

"A declarat avocatul Zavatin ... " Poate vroiati sa scrieti mapetul Zavatin, ca nu e decat un clovn in PNL.
Raspunde

cititorul

Acum 13 ani

din cate stiu eu Alexandru Athanasiu este membru PSD, deci e destul de greu sa fi fost trimis de la centru de PNL...
Raspunde

ratatouille

Acum 13 ani

na ca a castigat Cazan.....
Raspunde

un membru pnl

Acum 13 ani

Zavatin sa invete sa respecte lumea si fitele sa le lase acasa cand vine la partid. Pe de alta parte Mircea, scapa de el, e "un papagal".
Raspunde

tot un pnlist

Acum 13 ani

aoleu, auzi ca atanasiu membru psd, atanasiu a fost fostul ministru al armate din partea pnl, si asta de care iti spun eu e teodor atanasiu nu alexandru
Raspunde

alt membru pnl

Acum 13 ani

cam impresar zavatin dar are sange in instalatie .... nu-i este frica de batranii din partid
Raspunde

alt membru pnl

Acum 13 ani

l-am urmarit pe zavatin de ceva vreme in politica locala, este de perspectiva, am auzit ca e un avocat bun cu onorarii cam mari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus