Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
13°C

Camera web din Zoo, repusa in functiune

Venirea sezonului cald aduce din nou în funcțiune cea de-a șaptea cameră web a administrației locale. Aceasta va fi montată în incinta Grădinii Zoologice. Imaginile transmise vor putea fi urmărite, ca de obicei, pe siteul www.sibiu.ro, începând de săptămâna viitoare.
”În medie site-ul a fost vizitat în primele patru luni ale anului de aproximativ 60.000 de vizitatori unici în fiecare lună, din care aproximativ 60% dintre aceştia au accesat cel puţin una dintre cele șase camere”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
Noua cameră web va fi integrată în reţeaua existentă la nivelul oraşului şi va furniza imagini în timp real celor interesaţi de atmosfera din zona lacului de la Zoo. Site-ul Primăriei Municipiului Sibiu este printre primele site-uri ale unei autorităţi locale din ţară care oferă astfel de facilităţi on-line şi primul ca număr de camere.
În prezent, pe site-ul www.sibiu.ro sunt active un număr de şase camere web care transmit imagini live din Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Păltiniş.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

DEX-ter

Acum 12 ani

Prietene in titlu vorbesti la prezent si in articol la viitor. Gramatica asta vad ca iti da batai de cap.
Raspunde

b

Acum 12 ani

nici nu merge camera web de la Zoo.e o minciuna articolul asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus