Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

21 de strazi raman miercuri fara gaz

E.On Gaz Distribuţie va întrerupe furnizarea gazelor naturale pe 21 de străzi din municipiul Sibiu, miercuri, 19 mai, între orele 10.00 – 19.00. Acest lucru se va petrece din cauza lucrărilor pentru cuplarea noii conducte de pe strada Dragalina la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.
Vor fi afectaţi locuitorii de pe străzile Dimitrie Cantemir, Litovoi, Săcel, Tălmăcel, Albabei, N. Beldiceanu, General Dragalina, Sălişte, Copernic, Decei, C. Irimie, A. Popa, I. Moga, A. Cotrus, G. Praporgescu, Poiana Sibiului, Prelungirea Săcel, Intrarea Islazului, Presaca, Cisnădioara şi la blocurile ANL Ştrand.
„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă). Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere”, se arată într-un comunicat de presă remis ziarului Turnul Sfatului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Matei

Acum 13 ani

Deci....miercuri sau joi ramanem fara gaze?Ca daca ne luam dupa titlu inseamna ca joi, daca citim stirea aflam ca miercuri......
Raspunde

Ion

Acum 13 ani

da chiar, cand pana la urma? jurnalistu care a scris stirea, ce facea?se uita pe geam,a scris-o dupa ureche sau era ocupat cu sms-urile?dezinformati cititorii
Raspunde

matei

Acum 13 ani

Raspunde

Traian Deleanu

Acum 13 ani

Am corectat... era vorba, dupa cum scria si in artico, de ziua de miercuri. Scuze de incurcatura.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus