Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Ministrul Berceanu ii raspunde lui Cindrea: drumul Sibiu-Medias intra in reparatii

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat astăzi că drumul Sibiu-Mediaş a intrat deja în reparaţii.

“În cadrul lucrărilor de întreţinere curentă derulate de DRDP Braşov, pe drumul naţional DN 14 este programată realizarea de lucrări de reparaţie a părţii carosabile în perioada 15.05-15.06.2010. Suprafaţa totală pe care este prevăzută executarea de reparaţii pe acest drum este de 7.000 mp. Drumul naţional DN 14 Sibiu-Mediaş este inclus în etapa VI-a a Programului de reabilitare a drumurilor naţionale cu finanţare BEI. Pentru acest obiectiv există Studiu de Fezabilitate, indicatorii economici au fost aprobaţi prin H.G. nr. 1705/17.12.2008 şi în prezent este în curs de derulare procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie”, a transmis ministrul într-un act oficial.

Actul a venit ca urmare a interpelării deputatului Ioan Cindrea, privind reabilitarea drumului naţional DN 14 Sibiu-Mediaş.

“Vom urmări ca cele scrise în adresa de răspuns a Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, să se realizeze întocmai, întrucât drumul naţional DN 14 este necesar pentru legătura între cele două municipii, Sibiu şi Mediaş. Modernizarea acestui drum va sprijini redresarea economică şi socială a celor două municipii şi celelalte localitaţi limitrofe acestei zone a Judeţului Sibiu. Menţionez că am fost nevoit să revin cu a doua interpelare într-un an de zile, întrucât răspunsul la prima a fost evaziv şi nu prezenta soluţii de rezolvare a problemei”, a dceclarat şi deputatul Ioan Cindrea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

o vaca

Acum 12 ani

muuuu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus