Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ariton: Alegerile din partid nu sunt urgenta urgentelor

Preşedintele PD-L Sibiu, senatorul Ion Ariton, a declarat, luni, că alegerile în interiorul partidului nu sunt "urgenţa urgenţelor", Guvernul şi partidul având "alte priorităţi" şi trebuind să se axeze pe "problemele economice", transmite Mediafax.
Preşedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, a declarat că este de acord cu stabilirea unui termen "mai relaxat" pentru alegerile interne, deoarece există "alte priorităţi".
"Cred că sunt alte priorităţi ale Guvernului şi ale partidului în acestă perioadă. Se poate stabili un termen mai relaxat, nu e nevoie să se încheie totul în lunile iunie-iulie. La nivel judeţean, alegerile vor continua, chiar dacă se vor modifica termenele. Există lucruri mai importante, în această perioadă. Nu e urgenţa urgenţelor încheierea alegerilor interne din PDL", a declarat Ariton.
Potrivit acestuia, Guvernul şi PDL trebuie să se axeze pe problemele economice din România şi să găsească cele mai bune soluţii. Conducerea PD-L a decis, luni, ca alegerile pentru conducerea centrală a partidului să fie amânate pentru începutul anului viitor, a anunţat vicepreşedintele Gheorghe Flutur, care a menţionat că decizia a fost luată cu majoritate de voturi, fiind înregistrate două abţineri. Gheorghe Flutur a precizat că Biroul Permanent Naţional a făcut această propunere către Colegiul Director, care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei luni, când amânarea alegerilor pentru conducerea partidului va fi supusă la vot în acest for de conducere extins. În favoarea amânării alegerilor interne s-a pronunţat majoritatea membrilor BPN, înregistrându-se două abţineri, potrivit lui Flutur.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

mia

Acum 13 ani

o decizie buna,trebuie sa sa rezolve urgent problemele cu care se confrunta tara
Raspunde

lore

Acum 13 ani

la cate probleme sunt in tara cred si eu ca nu sunt o prioritate...o alegere buna de a le amana...
Raspunde

cetatean

Acum 13 ani

stimati comentatori de pe site, cati bani va dau astia cu portocalele ca sa le lingeti talpile in halul asta. mie mi-ar fi rusine. cum adic - o decizie buna ptr ca sunt probl de rezolv??? pai ce au facut astia atata timp, de 2 ani tot rezolva probleme si ne ingroapa pe toti. mai bine ar rezolv probl cu alegerile lor si ne-ar lasa draq. scuze de limbaj, dar nu cred ca mai sunt fraieri care cred in base si boc.
Raspunde

62.217.248.148

Acum 13 ani

mia si lore au acelasi IP, or lucra pe rand la acelasi computer. :)
Raspunde

ION

Acum 13 ani

mia si lore au acelasi IP,dar IQ scazut si pe deasupra si-l impart intre ei daca nu cumva se folosesc de acelasi cap.
Raspunde

gunoi

Acum 13 ani

granicere dute acasa in oltenia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus