Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Bloc de locuinte sociale inaugurat la Medias maine

Situat pe strada Luncii, numarul 4 din Mediaş, blocul va fi inaugurat miercuri de la ora 14:00.

 Acest bloc este destinat persoanelor evacuate în urma retrocedării în baza Legii 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989. Blocul de locuinţe  sociale este finanaţat de Guvernul României, prin Ministerul  Dezvoltării Regionale şi Turismului. Valoarea totală a investiţiei, ce cuprinde 24 de unităţi locative, este de 2.7 milioane lei.

În municipiul Mediaş există 349 de locuinţe sociale. Din anul 2005 până în 2006 au fost repartizate 82 de locuinţe de necesitate şi asistate persoanelor care au fost evacuate de pe strada Carpaţi. 23 de locuinţe au fost repartizate în anul 2008 pe str. Luncii, iar anul acesta în afara celor 24 de locuinţe sociale urmează să fie date în folosinţă încă 33 de unităţi locative într-un bloc nou situat tot pe str. Luncii. Valoarea acestei ultime investiţii este de 8,1 milioane de lei, din care municipalitatea achită 6,4 milioane de lei, iar restul finanţării este asigurată de Consiliului Judeţean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

cadrilater

Acum 13 ani

ar insemna ca pretul pe apartament fara specula intermediarilor este de 27.200 de euro, deci se poate construi si mai ieftin decat se vaicaresc promotorii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus